Magyar ételek

Egyéb







Bety√°rleves

V√∂r√∂shagym√°t √ľvegesre p√°roljuk a kis√ľt√∂tt, feldarabolt f√ľst√∂lt szalonn√°n, fel√∂ntj√ľk 1 liter v√≠zzel, ebben megfŇĎzz√ľk a h√ļst. A csontot k√ľl√∂n s√≥s v√≠zben fŇĎzz√ľk meg, √©s r√°szŇĪrj√ľk a h√ļslevesre. Egy kev√©s olajban megp√°roljuk a gomb√°t, megsz√≥rjuk, z√∂ldpetrezselyemmel, f√∂lengedj√ľk egy kev√©s csontlev√©llel, majd a h√ļslevesbe √∂ntj√ľk. Vil√°gos r√°nt√°ssal ber√°ntjuk, beletessz√ľk a karik√°kra v√°gott f√ľst√∂lt kolb√°szt, √©s tejf√∂llel elkeverj√ľk.

Hozzávalók:
- 50 dkg marhal√°bsz√°r
- 50 dkg csont
- 15 dkg f√ľst√∂lt szalonna
- 1/2 fej reszelt hagyma
- 1/2 dl olaj
- 10 dkg kolb√°sz
- 2 dl tejföl
- 2 kan√°l liszt
- 1 csomó zöldpetrezselyem
- 10 dkg gomba
- só, bors


A közzététel dátuma: 2008-08-16



 3 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 700711