Magyar ételek

Egyéb







Csall√≥k√∂zi f√ľves leves

A kock√°ra v√°gott h√ļst kb. 1,5 l v√≠zben egy √≥r√°t fŇĎzz√ľk s√≥val, borssal √≠zes√≠tve. K√∂zben a z√∂lds√©get megtiszt√≠tjuk, a babot darabokra v√°gjuk, a r√©p√°kat √©s a karal√°b√©t hossz√ļk√°sra, a burgony√°t kock√°ra apr√≠tjuk. A c√©rn√°val √∂sszek√∂t√∂tt, egyben hagyott lesty√°nnal petrezselyemz√∂ldj√©vel egy√ľtt a levesbe rakjuk, √©s tov√°bbi 25 percig fŇĎzz√ľk. Ezalatt a szalonn√°t kis kock√°kra v√°gjuk, kis√ľtj√ľk, √©s zs√≠rj√°ban s√°rg√°ra fonnyasztjuk a karik√°ra v√°gott hagym√°t. Megs√≥zzuk, meghintj√ľk petrezselyemz√∂ldj√©vel, a t√°lba tessz√ľk, √©s r√°√∂ntj√ľk a forr√≥ levest.

Hozzávalók:
- 50 dkg marhafels√°l
- 15 dkg fehérrépa
- 15 dkg sárgarépa
- 15 dkg zöldbab
- 15 dkg karalábé
- 30 dkg burgonya
- 1 fej hagyma
- 10 dkg szalonna
- petrezselyem, só, bors, majoránna, lestyánlevél


A közzététel dátuma: 2008-08-20



 9 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 720165