Magyar ételek

Egyéb







Csángó leves

A liba apr√≥l√©kot 1 l v√≠zben feltessz√ľk fŇĎni, k√©sŇĎbb hozz√°tessz√ľk a z√∂lds√©get. Ha minden megpuhult, hozz√°adjuk a b√ļzadar√°t, a felszelt gomb√°t, a paradicsomot. Belekeverj√ľk a toj√°sok s√°rg√°j√°t, megsz√≥rjuk pirospaprik√°val √©s z√∂ldpetrezselyemmel. Kock√°ra v√°gott fŇĎtt toj√°ssal t√°laljuk.

Hozzávalók:
- 1 liba aprólék
- 2 sárgarépa
- 1 petrezselyem gyökér
- 5 dkg zeller
- 5 dkg b√ļzadara
- 4 fŇĎtt toj√°s
- 10 dkg gomba
- 2 paradicsom
- 3 toj√°ss√°rg√°ja

- petrezselyemzöldje, só, pirospaprika


A közzététel dátuma: 2008-08-21



 10 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 700699