Magyar ételek

Egyéb







Cs√°rd√°sleves

A marha- √©s birkah√ļst 1 l v√≠zben feltessz√ľk fŇĎni cs√∂ves paprik√°val, z√∂lds√©ggel, borssal, √©s lassan gy√∂ngy√∂zve fŇĎzz√ľk. Ha a marhah√ļs puhulni kezd, hozz√°tessz√ľk a ty√ļkh√ļst, √©s k√©sŇĎbb az apr√≥ra v√°gott burgony√°t, majd lask√°ra v√°gott kelk√°poszt√°t is. Lebbencst√©szt√°t fŇĎz√ľnk bele.

Hozzávalók:
- 15 dkg marhah√ļs
- 15 dkg birkah√ļs
- 15 dkg ty√ļkh√ļs
- 20 dkg vegyes zöldség
- 20 dkg burgonya
- 1/2 fej kelk√°poszta
- 1 dkg pirospaprika
- lebbencstészta, bors, só, csöves paprika


A közzététel dátuma: 2008-08-22



 11 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 700674