Magyar ételek

Egyéb







Csontleves

Az √∂sszedarabolt csontokat leforr√°zzuk, majd hideg v√≠zzel lemossuk, √©s kb. 2 l hideg v√≠zzel fŇĎni tessz√ľk. Amikor felforrt, megs√≥zzuk, √©s hozz√°adjuk az eg√©sz borsot. Igen lassan forraljuk, √©s kb. 1 √≥ra m√ļlva hozz√°adjuk a megtiszt√≠tott z√∂lds√©get. (A s√°rgar√©pa negyed r√©szt megreszelj√ľk, √©s zs√≠rban aranys√°rg√°ra pir√≠tva adjuk a leveshez.) A z√∂lds√©g megpuhul√°sa ut√°n leszŇĪrj√ľk a levest, √©s belefŇĎzz√ľk a m√°jgalusk√°t. T√°lal√°skor finomra v√°gott z√∂ldpetrezselymet int√ľnk r√°.

Hozzávalók:
- 75 dkg vegyes csont
- 25 dkg vegyes zöldség
- 5 dkg karalábé
- 5 dkg kelk√°poszta
- 5 dkg zeller
- 5 dkg vöröshagyma
- 1,5 dkg só
- 3 dkg paradicsomp√ľr√©
- 1 zöldpaprika
- 1 g egész bors
- 1 csomó zöldpetrezselyem


A közzététel dátuma: 2008-08-23



 12 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 719873