Magyar ételek

Egyéb







Erdélyi csorbaleves

A f√∂lszeletelt v√∂r√∂shagym√°t az olajba megpor√≠tjuk, azut√°n meghintj√ľk pirospaprik√°val, r√°tessz√ľk a feldarabolt csirk√©t, a z√∂lds√©gf√©l√©ket, k√°poszt√°t (met√©ltre v√°gva mindent), a feldarabolt paprik√°t, paradicsomot, √©s fel√∂ntj√ľk 1,5 l v√≠zzel. Ha f√©lig megpuhult, hozz√°adjuk a kock√°ra v√°gott burgony√°t is. Megs√≥zzuk , √©s puh√°ra fŇĎzz√ľk. T√°konyecettel vagy ecettel, savany√ļ k√°poszta lev√©vel vagy citroml√©vel enyh√©n savany√≠tjuk. Levesbet√©t n√©lk√ľl vagy csiperk√©vel is t√°lalhatjuk.

Hozzávalók:
- 1 kg-os csirke
- 20 dkg vegyes zöldség
- 5 dkg zeller
- 2 zöldpaprika
- 2 fej vöröshagyma
- 2 paradicsom
- 25 dkg k√°poszta
- 40 dkg burgonya
- 2 kan√°l olaj
- pirospaprika, bors, t√°rkonyecet


A közzététel dátuma: 2008-08-26



 15 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 708161