Magyar ételek

Egyéb







ErŇĎleves m√°jjal

1,5 l v√≠zben feltessz√ľk fŇĎni a h√ļst, a m√°jat (mindegyiket megdar√°lva) √©s a csontot. Takar√©kl√°ngon, lassan fŇĎzz√ľk. Megs√≥zzuk, hozz√°tessz√ľk a z√∂lds√©geket √©s puh√°ra fŇĎzz√ľk. LeszŇĪrj√ľk, √©s belekeverj√ľk a k√©l toj√°ss√°rg√°j√°t. Levesbet√©tk√©nt finommet√©lt, vagy csigat√©szta illik bele.

Hozzávalók:
- 30 dkg marhah√ļs
- 30 dkg m√°j
- 2 toj√°s
- 50 dkg ritkacsont
- 30 dkg vegyes zöldség
- 10-10 dkg karalábé, zeller, kelkáposzta, fejeskáposzta, leveles tészta
- só, bors


A közzététel dátuma: 2008-08-31



 21 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 720185