Magyar ételek

Egyéb







√Črmell√©ki kolb√°szleves

A csontot megmossuk, √©s feltessz√ľk fŇĎni. K√∂zben egy kev√©s olajban megpir√≠tjuk az apr√≥ra v√°gott z√∂lds√©gf√©l√©ket, √©s 1 l csontlevet szŇĪr√ľnk r√°juk. S√≥zzuk, borsozzuk. Ha megpuhult, vil√°gos r√°nt√°st k√©sz√≠t√ľnk, megsz√≥rjuk z√∂ldpetrezselyemmel, √©s ber√°ntjuk. Beletessz√ľk a v√©konyan felszeletelt kolb√°szt, a tejf√∂lt, √©s felforraljuk. Forr√≥n t√°laljuk.


Hozzávalók:
- 15 dkg f√ľst√∂lt kolb√°sz
- 60 dkg csont
- 3 dkg liszt
- 2 dl tejföl
- 30 dkg vegyes zöldség
- 5 dkg karalábé
- 5 dkg zeller
- 1 csomó zöldpetrezselyem
- 1/2 dl olaj
- só, törött bors


A közzététel dátuma: 2008-09-01



 18 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 709959