Magyar ételek

Egyéb







F√°c√°nleves

A f√°c√°nt alaposan megtiszt√≠tva √©s megmosva feltessz√ľk fŇĎni, √©s kb. 1/2 √≥r√°ig fŇĎzz√ľk. Ekkor beletessz√ľk az √∂sszes z√∂lds√©geket, √©s 3-4 √≥r√°n √°tfŇĎzz√ľk. Ezut√°n leszŇĪrj√ľk, a h√ļst lefejtj√ľk csontokr√≥l, visszatessz√ľk a levesbe. M√°jgomb√≥cokat vagy v√©kony met√©ltet fŇĎz√ľnk bele.

Hozzávalók:
- 1 f√°c√°n
- 15 dkg sárgarépa
- 15 dkg petrezselyemgyökér
- 10 dkg kelbimbó, vagy karfiol
- 1/2 fej kelk√°poszta
- 1 paradicsom
- 1 zöldpaprika
- 10 dkg vöröshagyma
- 5 dkg zöldborsó
- 3 g bors
- 3 dkg só


A közzététel dátuma: 2008-09-02



 22 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 718427