Magyar ételek

Egyéb







Gomba leves csipetkével

Z√∂lds√©ges csontlevet k√©sz√≠t√ľnk. A finomra v√°gott hagym√°t zs√≠rban megpir√≠tjuk. Hozz√°adjuk a v√©kony szeletekre v√°gott gomb√°t. R√°sz√≥rjuk az apr√≥ra v√°gott z√∂ldpetrezselymet, s√≥t, borsot. Nagy l√°ngon, fedŇĎ n√©lk√ľl, addig pir√≠tjuk, am√≠g a saj√°t lev√©t el nem fŇĎtte. A z√∂lds√©ges csontl√©vel felengedj√ľk, sz√ľks√©g szerint √≠zes√≠tj√ľk, √©s √∂sszeforraljuk, v√©g√ľl tejf√∂lt adunk hozz√°. A lisztbŇĎl √©s toj√°sb√≥l kem√©ny t√©szt√°t k√©sz√≠t√ľnk, √©s forr√°sban levŇĎ s√≥s v√≠zbe apr√≥ darabokat csipked√ľnk belŇĎle. Ha megfŇĎttek, √°tszedj√ľk ŇĎket a levesbe.

Hozzávalók:
- 50 dkg vegyes csont
- 30 dkg vegyes zöldség
- 15 dkg gomba
- 5 dkg zsír
- 5 dkg liszt
- 5 dkg hagyma
- 2 dkg só
- 2 g ŇĎr√∂lt bors, tejf√∂l
- 1 csomó zöldpetrezselyem

Csipetkéhez:
- 10 dkg liszt
- 1 toj√°s
- a kifŇĎzŇĎ l√©be s√≥


A közzététel dátuma: 2008-09-06



 26 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 700645