Magyar ételek

Egyéb







Gyors erŇĎleves

A leveskock√°kat 1 l v√≠zben felforraljuk. Hozz√°adjuk a bort, √ļjra forraljuk, am√≠g a kock√°k teljesen fel nem old√≥dtak. A toj√°ss√°rg√°kat elkeverj√ľk a tejf√∂llel, hozz√°adjuk a finomra v√°gott z√∂ldpetrezselymet, √©s √°lland√≥ kever√©s mellett a levesbe csurgatjuk, de m√°r nem forraljuk.

Hozzávalók:
- 2 marhah√ļs leveskocka
- 2 toj√°ss√°rg√°ja
- 1 dl fehérbor
- 2 evŇĎkan√°l tejf√∂l
- 1 csomó petrezselyem


A közzététel dátuma: 2008-09-08



 28 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 700649