Magyar ételek

Egyéb







Hajd√ļs√°gi gazdag leves

A cs√ľlk√∂t kukt√°ban, j√≥ puh√°ra megfŇĎzz√ľk. Kicsontozzuk, √©s apr√≥ kock√°kra daraboljuk. A szalonn√°t apr√≥ kock√°kra v√°gjuk, kis√ľtj√ľk, megpir√≠tjuk rajta a kock√°kra v√°gott tiszt√≠tott burgony√°t. Ha m√°r kezd puhulni, belekarik√°zzuk a kolb√°szt, hozz√°adjuk a cs√ľl√∂kh√ļst, √©s forr√≥n t√°laljuk.

Hozzávalók:
- 1 db sz√©p nagy cs√ľl√∂k
- 5 dkg kolozsv√°ri szalonna
- 5 dkg kolb√°sz
- 1 evŇĎkan√°l reszelt hagyma
- 1 mokk√°skan√°l pirospaprika
- 25 dkg burgonya
- 1 gerezd fokhagyma
- só, bors


A közzététel dátuma: 2008-09-10



 30 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 725782