Magyar ételek

Egyéb







Hargitai t√°rkonyos leves

Az olajat felmeleg√≠tj√ľk, √©s a kock√°ra v√°gott h√ļst megpir√≠tjuk benne, majd 1 l v√≠zzel vagy h√ļslevessel (h√ļsleveskock√°b√≥l k√©sz√≠tj√ľk) f√∂lengedj√ľk, √©s f√©lig puh√°ra fŇĎzz√ľk. Hozz√°adjuk az √∂sszes felszeletelt z√∂lds√©gf√©l√©t, puh√°ra fŇĎzz√ľk. A toj√°st elkeverj√ľk a tejf√∂llel, √©s √°lland√≥ kever√©s mellett a levesbe √∂ntj√ľk. Ecettel, illetve t√°rkonyecettel √≠zes√≠tj√ľk, √©s t√°lal√°skor megsz√≥rjuk z√∂ldpetrezselyemmel.

Hozzávalók:
- 40 dkg sert√©sh√ļs
- 15 dkg vegyes zöldség
- 2 fej vöröshagyma
- 5 dkg rizs
- 2 toj√°s
- 1 kan√°l ecet (t√°rkonyecet vagy uborkaecet)
- 1 dl tejföl
- só, bors
- 1 késhegynyi pirospaprika
- 1 csomó zöldpetrezselyem
- 1 dl olaj


A közzététel dátuma: 2008-09-11



 31 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 700706