Magyar ételek

Egyéb







Hegyaljai tarkabableves

A babot a bab√©rlev√©llel feltessz√ľk fŇĎni. K√∂zben a finomra v√°gott hagym√°t a zs√≠rban megpir√≠tjuk, hozz√°adjuk a fokhagym√°t, savany√ļ k√°poszt√°t, √©s megp√°roljuk. Amikor a bab megpuhult, hozz√°keverj√ľk. A levest tejf√∂llel, ecettel, s√≥val, cukorral √≠zes√≠tj√ľk, vil√°gos r√°nt√°ssal sŇĪr√≠tj√ľk. H√°zikolb√°sz-karik√°kkal t√°laljuk.

Hozzávalók:
- 50 dkg savany√ļ k√°poszta
- 25 dkg tarkabab
- 1 kisebb vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 dkg liszt
- 1 dl tejföl
- 1 kiskan√°l cukor
- 25 dkg h√°zi kolb√°sz
- 1 dl olaj
- só, ecet, babérlevél, pirospaprika


A közzététel dátuma: 2008-09-12



 32 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 708144