Magyar ételek

Egyéb







H√ļsos faz√©k

A felszeletelt z√∂lds√©gf√©l√©ket a kev√©s olajon megfuttatott hagym√°n r√∂vid ideig pir√≠tjuk. Az √°ztatott babot 1 l v√≠zben feltessz√ľk fŇĎni, majd beletessz√ľk a szalonn√°t √©s a h√ļsokat. Ha m√°r kezd puhulni, √∂sszekeverj√ľk a z√∂lds√©gekkel √©s √ļjabb 20 perc ut√°n a rizzsel. S√≥zzuk, borsozzuk √©s puh√°ra fŇĎzz√ľk. Kiszedj√ľk a h√ļsokat, kicsontozzuk, kock√°ra v√°gjuk √©s visszatessz√ľk. Z√ļzott fokhagym√°val √©s 2 kan√°l z√∂ldpetrezselyemmel √≠zes√≠tve t√°laljuk.

Hozzávalók:
- 25 dkg marhah√ļs
- 20 dkg kolozsv√°ri szalonna
- 30 dkg kelk√°poszta
- 30 dkg vegyes zöldség
- 1 fej vöröshagyma
- 1 fél zeller
- 20 dkg tarkabab
- 1 paradicsom (vagy p√ľr√©)
- 1 sert√©scs√ľl√∂k vagy k√∂r√∂m
- 1/2 dl olaj
- 1 cikkely fokhagyma
- só, bors, zöldpetrezselyem


A közzététel dátuma: 2008-09-17



 38 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 720142