Magyar ételek

Egyéb







Karalábé leves

A karal√°b√©t megtiszt√≠tjuk, √©s apr√≥, v√©kony szeletekre v√°gjuk, majd forr√≥ zs√≠rban fedŇĎ alatt (megs√≥zva) puh√°ra p√°roljuk (az √≠ze csak akkor fŇĎ ki teljesen, ha olyan puha, mint a vaj). Liszttel meghintj√ľk, n√©h√°ny percig pir√≠tjuk, hideg v√≠zzel fel√∂ntj√ľk, √©s ut√°na m√©g 10-15 percig fŇĎzz√ľk. Vajgalusk√°t vagy csurgatott t√©szt√°t fŇĎz√ľnk bele.

Hozzávalók:
- 40 dkg karalábé
- 3 dkg zsír
- 3 dkg liszt
- 1 kanál tejföl
- zöldpetrezselyem, só


A közzététel dátuma: 2008-09-20



 41 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 725404