Magyar ételek

Egyéb







Karfiol leves

A karfiolt megtiszt√≠tjuk, r√≥zs√°ira szedve megmossuk. Forr√≥, s√≥s v√≠zben f√©lpuh√°ra fŇĎzz√ľk. Ekkor vil√°gos r√°nt√°st k√©sz√≠t√ľnk, azzal felengedj√ľk, z√∂ldpetrezselyemmel √≠zes√≠tj√ľk, √©s m√©g 10 percig lassan fŇĎzz√ľk,am√≠g a karfiol teljesen puha nem lesz. Bet√©tnek daragalusk√°t fŇĎzz√ľnk bele. Egy kan√°l tejf√∂lre t√°laljuk.

Hozzávalók:
- 1 kg karfiol
- 3 dkg zsír
- 3 dkg liszt
- 4 kanál tejföl
- só, zöldpetrezselyem


A közzététel dátuma: 2008-09-21



 42 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 700683