Magyar ételek

Egyéb







Kasz√°s leves

A megtiszt√≠tott sert√©sl√°bakat s√≥val, fokhagym√°val, borssal √≠zes√≠tj√ľk, v√≠zben puh√°ra fŇĎzz√ľk, majd a h√ļst a csontokr√≥l lefejtve kock√°kra v√°gjuk. A tejf√∂lt elkeverj√ľk a toj√°ss√°rg√°j√°val √©s a liszttel, folytonos kever√©s mellett a forr√°sban levŇĎ levesbe eresztj√ľk, de nem forraljuk. Beletessz√ľk a "h√ļskock√°kat, √©s n√©h√°ny csepp ecettel vagy citroml√©vel savany√≠tjuk.

Hozzávalók:
- 4 sertésláb
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 dl tejföl
- 5 dkg liszt
- 1 toj√°ss√°rg√°ja
- törött bors, só, ecet


A közzététel dátuma: 2008-09-21



 43 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 719620