Magyar ételek

Egyéb







Kopp√°nyi b√°r√°nyleves

ElŇĎsz√∂r 1 l v√≠zben kifŇĎzz√ľk a csontokat vagy a h√ļsleveskock√°b√≥l levest fŇĎz√ľnk. Az apr√≥ra v√°gott v√∂r√∂shagym√°t egy kev√©s vajban megpir√≠tjuk, majd hozz√°adjuk az apr√≥ met√©ltre v√°gott z√∂lds√©get is, k√©sŇĎbb beletessz√ľk a pirospaprik√°t √©s a kock√°ra vagdalt h√ļst. Egy kev√©s pir√≠t√°s ut√°n a csontl√©vel (vagy a h√ļslevessel) f√∂lengedj√ľk; a kakukkfŇĪvel, t√°rkonnyal √©s ecettel √≠zes√≠tj√ľk. Vil√°gos r√°nt√°ssal ber√°ntjuk, vajas galusk√°val t√°laljuk.

Hozzávalók:
- 25 dkg b√°r√°nyh√ļs
- 50 dkg csont (vagy 2 h√ļsleveskocka)
- 1 fej vöröshagyma
- 1/2 dl olaj
- 1 késhegynyi pirospaprika
- 15 dkg vegyes zöldség
- 40 dkg burgonya
- 4 dkg vaj
- 1 csipet kakukkfŇĪ
- 5 dkg zeller
- 5 dkg liszt
- 2 dl tejföl
- só, tárkonylevél és tárkonyecet


A közzététel dátuma: 2008-09-24



 45 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 719960