Magyar ételek

Egyéb







Kunsági zöldségleves

Az olajban megpir√≠tjuk a kock√°ra vagdalt z√∂lds√©gf√©l√©ket, a z√∂ldpetrezselymet, a burgony√°t √©s a rizst. Feleresztj√ľk h√ļslevessel, megs√≥zzuk, √©s puh√°ra fŇĎzz√ľk. A tejf√∂lben elkeverj√ľk a toj√°st √©s a lisztet, majd √°lland√≥ kever√©s mellett a leveshez adjuk. Pir√≠tott zsemlekock√°val t√°laljuk.

Hozzávalók:
- 30 dkg vegyes zöldség
- 10 dkg zeller
- 1 csomó zöldpetrezselyem
- 10 dkg karalábé
- 15 dkg burgonya
- 1 evŇĎkan√°l rizs
- 1 l h√ļsleves (h√ļsleveskock√°b√≥l)
- 1 kan√°l liszt
- 1 dl tejföl
- 1/2 dl olaj
- 2 toj√°ss√°rg√°ja
- só


A közzététel dátuma: 2008-09-26



 47 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 709970