Magyar ételek

Egyéb







Magyaros burgonyaleves

A megtiszt√≠tott burgony√°t kisebb kock√°kra v√°gjuk, z√∂lds√©ges csontl√©ben feltessz√ľk fŇĎni. Egy kev√©s zs√≠rban apr√≥ra v√°gott hagym√°t pir√≠tunk, pirospaprik√°val fŇĪszerezz√ľk, √©s a leveshez adjuk. Id√©nyben friss z√∂ldpaprik√°t √©s n√©h√°ny paradicsomot is apr√≠thatunk bele. Ha a burgonya megpuhult, vil√°gosbarna, paprik√°val fŇĪszerezett r√°nt√°ssal r√°ntjuk be. K√ľl√∂n zs√≠rban megfuttatott, apr√≥ra v√°gott z√∂ldpetrezselymet tesz√ľnk bele. Tejf√∂l√∂zz√ľk, ezzel is √°tforraljuk.

Hozzávalók:
- 50 dkg vegyes csont
- 20 dkg vegyes zöldség
- 1 kg burgonya
- 3 dkg só
- 4 dkg zsír
- 10 dkg liszt
- 2 dkg vöröshagyma
- 1 csomó petrezselyemzöld
- 2 g paprika
- 2 dl tejföl


A közzététel dátuma: 2008-09-28



 49 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 709971