Magyar ételek

Egyéb







Májas burgonya krémleves

Az olajban megpir√≠tjuk a hagym√°t, hozz√°adjuk a kenŇĎm√°jast. H√ļslevessel f√∂lengedj√ľk, √©s belekeverj√ľk a burgonyaport vagy pelyhet. Felforraljuk, beletessz√ľk a fŇĪszereket, majd fogyaszt√°s elŇĎtt 15 percig √°llni hagyjuk.

Hozzávalók:
- 25 dkg kenŇĎm√°jas (vagy m√°jkr√©m)
- 2 evŇĎkan√°l olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 csomag burgonyapehely
- 1 l h√ļsleves
- só, bors, majoránna, bazsalikom, petrezselyem


A közzététel dátuma: 2008-10-02



 50 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 709941