Magyar ételek

Egyéb







M√°jas raguleves

A csirkeapr√≥l√©kb√≥l, sok z√∂lds√©ggel, erŇĎs levest k√©sz√≠t√ľnk. Ha a h√ļs megpuhult, a levest leszŇĪrj√ľk. A h√ļst leszedj√ľk a csontokr√≥l, √©s a z√∂lds√©ggel egy√ľtt apr√≥ra vagdaljuk. A m√°jat nyersen p√©pp√© kaparjuk. Elkeverj√ľk a toj√°ss√°rg√°j√°val √©s annyi liszttel, hogy h√≠g galuskat√©szt√°t kapjunk. A leszŇĪrt levest felforraljuk, √©s a m√°jmassz√°t levesszŇĪrŇĎn a levesbe passz√≠rozzuk. A felapr√≠tott h√ļst √©s z√∂lds√©get hozz√°adjuk.

Hozzávalók:
- 1 csirkeaprólék
- 1 csomag vegyes zöldség
- 1 toj√°ss√°rg√°ja
- 20 dkg m√°j
- liszt, só, bors


A közzététel dátuma: 2008-10-04



 52 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 700707