Magyar ételek

Egyéb







Nyírségi almaleves

H√ļslevest k√©sz√≠t√ľnk h√ļsleveskock√°b√≥l, √©s apr√≥ra v√°gott v√∂r√∂shagym√°t √©s gerezdekre v√°gott alm√°t fŇĎz√ľnk bele. A levet leszŇĪrj√ľk, az alm√°t √°tt√∂rj√ľk, majd √∂sszekeverj√ľk a levessel. S√≥val, borssal, szerecsendi√≥val, gy√∂mb√©rporral, citrommal √≠zes√≠tj√ľk. Egy kev√©s tejf√∂llel elkeverve hŇĪtj√ľk le.

Hozzávalók:
- 50 dkg alma
- 2 h√ļsleveskocka
- 1 fej vöröshagyma
- 1 dl tejföl
- só, bors, szerecsendió, gyömbér, citrom


A közzététel dátuma: 2008-10-05



 56 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 708139