Magyar ételek

Egyéb







Orjaleves

A csontot 2 l v√≠zben feltessz√ľk fŇĎni, √©s kb. 40 percig fŇĎzz√ľk. Akkor hozz√°tessz√ľk a feldarabolt z√∂lds√©geket, fŇĪszereket, s√≥t, √©s k√©sŇĎbb a paprik√°t, paradicsomot, v√∂r√∂shagym√°t, fokhagym√°t, leveskock√°t. Ha megpuhult, l√ļdg√©ge t√©szt√°t fŇĎz√ľnk bele. T√°lal√°skor k√ľl√∂n torm√°t is adunk hozz√°.

Hozzávalók:
- 60 dkg h√ļsos karajcsont
- 20 dkg vegyes zöldség
- 1 paradicsom
- 1 zöldpaprika
- 1 fej vöröshagyma
- 1 kis gerezd fokhagyma
- 2-3 h√ļsleveskocka
- néhány szem fekete bors
- köménymag, babérlevél, só, cérnametélt


A közzététel dátuma: 2008-10-06



 58 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 720145