Magyar ételek

Egyéb







√Ėk√∂rusz√°lyleves

Az √∂k√∂rusz√°lyt tepsiben, z√∂lds√©g√°gyon sz√©tter√≠tj√ľk, megs√≥zzuk, megbors√≥zzuk, r√°tessz√ľk az √∂sszes fŇĪszerf√©l√©ket, √©s erŇĎs tŇĪz√∂n megpir√≠tjuk. √Ātszedj√ľk egy faz√©kba, √©s felengedj√ľk 1,5 l erŇĎlevessel, majd puh√°ra fŇĎzz√ľk. A megfŇĎtt √∂k√∂rusz√°lydarabokb√≥l kiszedj√ľk a csontot, a levesben fŇĎtt z√∂lds√©get kis kock√°kra v√°gjuk. Cs√©sz√©ben t√°laljuk. Sherryvel √©s konyakkal, √≠zes√≠tj√ľk, √©s toj√°sgomb√≥cot adunk hozz√°. (A fŇĎtt toj√°ss√°rg√°j√°t √°tt√∂rj√ľk, majd nyers toj√°ss√°rg√°j√°val k√∂tj√ľk.)

Hozzávalók:
- 1 kg ököruszály
- 20 dkg vegyes zöldség
- 5 dkg zeller
- 1,5 l erŇĎleves
- 0,5 dl sherry és konyak
- 5 toj√°s
- s√≥, bors, major√°nna, bab√©rlev√©l, bazsalikom, rozmaring, kakukkfŇĪ


A közzététel dátuma: 2008-10-07



 57 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 709952