Magyar ételek

Egyéb







Ňźszibarackleves

A gy√ľm√∂lcs√∂t megh√°mozzuk, kimagozzuk, √©s kock√°kra vagdaljuk. Fel√©t 1 l v√≠zben feltessz√ľk fŇĎni a borral, cukorral, citromh√©jjal √©s egy csipet s√≥val. A tejsz√≠n fel√©t elkeverj√ľk a liszttel, √©s forr√°s k√∂zben a levesbe √∂ntj√ľk. A tejsz√≠n m√°sik fel√©t kikeverj√ľk a toj√°ss√°rg√°j√°val, majd a marad√©k nyers gy√ľm√∂lcskock√°kkal egy√ľtt a leveshez adjuk. LehŇĪtve t√°laljuk.

Hozzávalók:
- 1 kg ŇĎszibarack
- 2 dl fehér bor
- 10 dkg cukor
- 2 dl tejszín
- 2 toj√°ss√°rg√°ja
- 1 kevés citromhéj
- 1 csipet só
- 3 dkg liszt


A közzététel dátuma: 2008-10-08



 59 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 700902