Magyar ételek

Egyéb







Rábaközi bab leves

A babot elŇĎzŇĎ este be√°ztatjuk. M√°snap feltessz√ľk fŇĎni a z√∂lds√©gf√©l√©kkel √©s a szeletekre v√°gott f√ľst√∂lt h√ļssal. Hozz√°adjuk a hagym√°t, fokhagym√°t, szalonn√°t, s√≥t, √©s bŇĎven fŇĪszerezz√ľk t√∂r√∂tt borssal, majd puh√°ra fŇĎzz√ľk. A t√©szt√°t vagy a rizst belefŇĎzz√ľk. Meghintj√ľk z√∂ldpetrezselyemmel, pirospaprik√°val, √©s t√°laljuk.

Hozzávalók:
- 30 dkg tarkabab
- 15 dkg f√ľst√∂lt h√ļs (nyers)
- 10 dkg f√ľst√∂lt szalonna dar√°lva
- 20 dkg vegyes zöldség
- 15 dkg metélt tészta vagy rizs
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 késhegynyi pirospaprika
- petrezselyem, törött bors


A közzététel dátuma: 2008-10-12



 63 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 719530