Magyar ételek

Egyéb







Rizses erŇĎleves

A csontokat s√≥s v√≠zben megfŇĎzz√ľk. A h√ļst apr√≥ lyuk√ļ h√ļsdar√°l√≥n megdar√°ljuk. A hagym√°t megreszelj√ľk, √©s zs√≠rban halv√°nys√°rg√°ra p√°roljuk. Hozz√°adjuk a dar√°lt h√ļst, √©s zs√≠rj√°ra s√ľtj√ľk. Belekeverj√ľk a reszelt nyers z√∂lds√©geket √©s a finomra v√°gott z√∂ldpetrezselymet. FŇĪszerezz√ľk, egy kev√©s csontlevet √∂nt√ľnk al√°, √©s puh√°ra p√°roljuk. Amikor elk√©sz√ľlt, a t√∂bbi csontl√©vel fel√∂ntj√ľk, felforraljuk, √©s leszŇĪrj√ľk. Az √≠gy kapott levet tejjel feleresztett vil√°gos r√°nt√°ssal sŇĪr√≠tj√ľk. Fogyaszt√°s elŇĎtt p√°rolt rizst tesz√ľnk bele, √©s a tetej√©re tejf√∂lt √∂nt√ľnk.

Hozzávalók:
- 25 dkg marha ritka csont
- 20 dkg marhah√ļs
- 5 dkg zsír
- 1 kis fej hagyma
- 1 csomó leveszöldség
- 5 dkg liszt
- 5 dkg rizs
- 2 dl tej
- só, bors, pirospaprika, tejföl


A közzététel dátuma: 2008-10-13



 64 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 700697