Magyar ételek

Egyéb







Savany√ļ raguleves

Az olajat felmeleg√≠tj√ľk √©s a kock√°ra v√°gott h√ļst, ezen megpir√≠tjuk, majd 1 l v√≠zzel vagy h√ļslevessel (kock√°b√≥l) felengedj√ľk, √©s f√©lig puh√°ra fŇĎzz√ľk. Hozz√°adjuk az √∂sszes felszeletelt z√∂lds√©gf√©l√©t, puh√°ra fŇĎzz√ľk. A toj√°st elkeverj√ľk a tejf√∂llel √©s √°lland√≥ kever√©s mellett, hozz√°√∂ntj√ľk a leveshez. Ecettel, illetve t√°rkonyecettel √≠zes√≠tj√ľk √©s t√°lal√°sn√°l megsz√≥rjuk z√∂ldpetrezselyemmel.

Hozzávalók:
- 40 dkg sert√©sh√ļs
- 15 dkg vegyes zöldség
- 2 fej vöröshagyma
- 5 dkg rizs
- 2 toj√°s
- 1 kan√°l ecet (t√°rkonyecet v. uborkaecet)
- 1 dl tejföl
- 1 késhegynyi pirospaprika
- 1 csomó zöldpetrezselyem
- 1 dl olaj.
- só, bors


A közzététel dátuma: 2008-10-15



 68 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 719606