Magyar ételek

Egyéb







Sárgaborsóleves

A bors√≥t 1 l v√≠zben kb. egy √≥ra hosszat fŇĎzz√ľk. Hozz√°tessz√ľk a k√©tujjnyira v√°gott oldalast, a fŇĪszereket, √©s ism√©t fŇĎzz√ľk kb. 3/4 √≥r√°t. Beletessz√ľk a feldarabolt z√∂lds√©gf√©l√©ket, a karik√°kra v√°gott kolb√°szt, majd puh√°ra fŇĎzz√ľk. Pir√≠tott zsemlekock√°val t√°laljuk.

Hozzávalók:
- 40 dkg felesborsó
- 60 dkg sertésoldalas
- 20 dkg vegyes zöldség
- 10 dkg zeller
- 1 vöröshagyma
- 1/2 dl olaj
- 10 dkg kolb√°sz
- só, bors, majoránna


A közzététel dátuma: 2008-10-16



 66 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 725736