Magyar ételek

Egyéb







Sárgarépa krémleves

A r√©pakock√°t vajban p√°roljuk, √©s k√∂zben egy kan√°l liszttel megsz√≥rjuk, v√≠zzel f√∂lengedj√ľk. A csonttal egy√ľtt tov√°bb fŇĎzz√ľk, √≠zes√≠tj√ľk, ha megfŇĎtt √°tpassz√≠rozzuk. T√°lal√°s elŇĎtt belecsurgatjuk a tejsz√≠nnel √∂sszekevert toj√°ss√°rg√°t. Pir√≠tott zsemlekock√°kkal t√°laljuk.

Hozzávalók:
- 20 dkg sárgarépa
- 10 dkg velŇĎs csont
- 3 dkg só
- 1 kan√°l liszt
- 1 toj√°ss√°rg√°ja
- 1 dl tejszín
- 2 dkg vaj
- 2 zsemle
- törött bors


A közzététel dátuma: 2008-10-17



 67 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 700651