Magyar ételek

Egyéb







Tavaszi raguleves

Kev√©s olajban megpir√≠tjuk az apr√≥ra v√°gott v√∂r√∂shagym√°t vagy √ļjhagym√°t, meghintj√ľk pirospaprik√°val, megforgatjuk rajta a feldarabolt csirkeapr√≥l√©kot, a felszeletelt z√∂lds√©geket, z√∂ldpetrezselymet, √©s fel√∂ntve 1 l v√≠zzel, puh√°ra p√°roljuk. K√∂zben, ha f√©lig megpuhult, hozz√°adjuk a paradicsomot, z√∂ldpaprik√°t, s√≥t, borsot. K√ľl√∂n kifŇĎz√∂tt finommet√©lttel t√°laljuk.

Hozzávalók:
- 30 dkg csirkeaprólék
- 10 dkg zsenge sárgarépa
- 10 dkg petrezselyemgyökér
- 1 kiskan√°l pirospaprika
- 1/2 dl olaj
- 1 paradicsom
- 1 zöldpaprika
- 1 kis fej v√∂r√∂shagyma vagy fiatal √ļjhagyma
- csipetnyi köménymag
- zöldpetrezselyem, só, bors


A közzététel dátuma: 2008-10-19



 71 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 725163