Magyar ételek

Egyéb







T√°rkonyos b√°r√°nyleves

A finomra v√°gott hagym√°t a fele zs√≠rban megfonnyasztjuk, beletessz√ľk a kis kock√°kra v√°gott b√°r√°nyh√ļst, megs√≥zzuk, meghintj√ľk finomra v√°gott z√∂ldpetrezselyemmel √©s t√°rkonylev√©llel, √©s f√©lig puh√°ra p√°roljuk. Felengedj√ľk, √©s a megmosott rizst hozz√°adva puh√°ra fŇĎzz√ľk. Vil√°gos r√°nt√°ssal ber√°ntjuk, majd √≠zes√≠tj√ľk, v√©g√ľl a toj√°ss√°rg√°j√°t a tejf√∂llel elegy√≠tve folytonos kever√©s k√∂zben a levesbe csurgatjuk.

Hozzávalók:
- 40 dkg b√°r√°ny (sz√≠nh√ļs)
- 8 dkg zsír
- 4 dkg liszt
- 5 dkg hagyma
- 7 dkg rizs
- 3 dl tejföl
- 2 toj√°ss√°rga
- 1 citrom
- 1 csomó zöldpetrezselyem
- s√≥, t√°rkonylev√©l, t√°rkonyecet, √©tel√≠zes√≠tŇĎ


A közzététel dátuma: 2008-10-20



 70 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 725811