Magyar ételek

Egyéb







Tejfölös gombás raguleves

Az olajban megp√°roljuk az apr√≥ra v√°gott v√∂r√∂shagym√°t, hozz√°tessz√ľk a gomb√°t, a f√∂lszeletelt z√∂lds√©geket, meghintj√ľk petrezselyemmel, pirospaprik√°val, √©s egy kev√©s v√≠zzel puh√°ra p√°roljuk. A k√∂zben 1 l v√≠zben megfŇĎz√∂tt csirkeapr√≥l√©kot hozz√°adjuk, megs√≥zzuk, borsozzuk, √©s v√°szon- vagy t√ľllzacsk√≥ban belefŇĎzz√ľk a fŇĪszereket (major√°nna, k√∂m√©ny, gy√∂mb√©r, szerecsendi√≥). Elkeverj√ľk a tejf√∂llel, √©s forr√≥n t√°laljuk.

Hozzávalók:
- 2 csirkeaprólék
- 10 dkg gomba
- 1 kis fej vöröshagyma
- 15 dkg vegyes zöldség
- zöldpetrezselyem, majoránna, köménymag, szerecsendió, só, törött bors
- 1 késhegynyi pirospaprika
- 1 gyömbérgyökér
- 1 dl tejföl
- 1/2 dl olaj


A közzététel dátuma: 2008-10-22



 73 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 700896