Magyar ételek

Egyéb







Tejfölös kaporleves

A kaprot megmossuk, apr√≥ra vagdaljuk, √©s a vajb√≥l √©s lisztbŇĎl k√©sz√ľlt r√°nt√°sban n√©h√°ny percig p√°roljuk. Azut√°n csontl√©vel f√∂leresztj√ľk, √©s r√∂vid ideig forraljuk. T√°lal√°skor a levesest√°lban elkavart toj√°s s√°rg√°ra √©s tejf√∂lre √∂ntj√ľk, j√≥l √∂sszekeverj√ľk, √©s pir√≠tott zsemlekock√°kkal t√°laljuk.

Hozzávalók:
- 2 csomó kapor
- 1 l csontlé
- 2 dkg vaj és liszt
- 2 toj√°ss√°rga
- 1 dl tejföl


A közzététel dátuma: 2008-10-23



 74 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 700709