Magyar ételek

Egyéb







Tejfölös raguleves

A felforr√≥s√≠tott olajban egy kiss√© megpir√≠tjuk a feldarabolt, megs√≥zott h√ļsokat, majd egy kev√©s csontlevet al√°√∂nt√∂getve, f√©lig puh√°ra p√°roljuk. Zs√≠rj√°ra les√ľtj√ľk, hozz√°adjuk a keskeny rudakra vagy karik√°ra v√°gott z√∂lds√©gf√©l√©ket, √©s tov√°bb p√°roljuk. Amikor a z√∂lds√©gek f√©lig puh√°k, beletessz√ľk a z√∂ldbors√≥t √©s a f√∂lszeletelt gomb√°t. Az eg√©szet egy kev√©s csontl√© al√°√∂nt√∂get√©s√©vel puh√°ra p√°roljuk, majd zs√≠rj√°ra s√ľtj√ľk, petrezselyemmel √©s liszttel megsz√≥rjuk, azut√°n f√∂leresztj√ľk 1 l csontl√©vel, √©s j√≥l √∂sszeforraljuk. Apr√≥ galusk√°kat szaggatunk bele, majd tejf√∂llel t√°laljuk.

Hozzávalók:
- 40 dkg csirkeh√ļs vagy apr√≥l√©k
- 30 dkg sertéslapocka
- 15 dkg ritka csont
- 20 dkg vegyes zöldség
- 1 szelet zeller vagy zellerlevél
- 10 dkg karalábé
- 10 dkg zöldborsó
- 5 dkg gomba
- 1/2 dl olaj
- 1 dkg liszt
- 1,5 dl tejföl
- só, lestyánlevél, zöldpetrezselyem


A közzététel dátuma: 2008-10-24



 75 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 700897