Magyar ételek

Egyéb







Vecsési korhelyleves

Egy f√©l fej v√∂r√∂shagym√°t apr√≥ra v√°gunk, √©s olajban √ľvegesre p√°roljuk. R√°tessz√ľk az apr√≥ kock√°kra v√°gott f√ľst√∂lt h√ļst, a pirospaprik√°t, egy kicsit f√∂leresztj√ľk, majd r√°tessz√ľk a savany√ļ k√°poszt√°t, √©s annyi vizet √∂nt√ľnk r√°, amennyi k√©t ujjnyira ellepi. K√∂zben a v√©konyra szeletelt gomb√°t egy kev√©s olajban megpir√≠tjuk, megborsozzuk, √©s az 1 liter v√≠zzel felszapor√≠tott leveshez adjuk. Vil√°gos r√°nt√°st k√©sz√≠t√ľnk, egy kev√©s hagym√°t reszel√ľnk bele, √©s a levest ber√°ntjuk. Beletessz√ľk a v√©konyra szeletelt f√ľst√∂lt kolb√°szt, √©s tejf√∂llel felforraljuk.

Hozzávalók:
- 40 dkg savany√ļ k√°poszta
- 15 dkg nyers f√ľst√∂lt tarja
- 1 dl olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 késhegynyi pirospaprika
- 10 dkg gomba
- 1 késhegynyi törött bors
- 5 dkg liszt
- 10 dkg f√ľst√∂lt kolb√°sz
- 1,5 dl tejföl


A közzététel dátuma: 2008-10-30



 81 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 732058