Magyar ételek

Egyéb







Zöldségleves

A csontot megmossuk, √©s hideg v√≠zben feltessz√ľk fŇĎni. A z√∂lds√©get megtiszt√≠tjuk, eg√©szben megmossuk, √©s finom rudakra v√°gjuk a zellerrel √©s a karal√°b√©val egy√ľtt. A zs√≠rt megolvasztjuk, a z√∂lds√©get beletessz√ľk, √©s 1 dl forr√≥ v√≠z al√°√∂nt√∂get√©s√©vel fedŇĎ alatt p√°roljuk. Amikor a zs√≠rj√°ra les√ľlt, r√°sz√≥rjuk a finomra v√°gott petrezselymet, a lisztet, azzal is p√°roljuk, √©s a leszŇĪrt csontl√©vel f√∂lengedj√ľk. Hozz√°adjuk a finomra szeletelt gomb√°t, a konzerv z√∂ldbors√≥t (a friss z√∂ldbors√≥t k√ľl√∂n p√°roljuk meg), √©s ha felforrt, apr√≥ galusk√°kat szaggatunk bele. √ćzl√©s szerint tejjel, tejf√∂llel is lehet √≠zes√≠teni.

Hozzávalók:
- 50 dkg vegyes csont
- 25 dkg zöldség
- 5 dkg zeller
- 10 dkg karalábé
- 5 dkg gomba
- 4 dkg zsír
- 25 dkg kifejtett zöldborsó
- 4 dkg liszt
- 1 csomó zöldpetrezselyem
- só


A közzététel dátuma: 2008-11-04



 86 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 725209