Magyar Ă©telek

Egyéb







Májgaluska

A hagymát egy kevés zsírban megpirítjuk, hozzátesszük az apróra vágott zöldpetrezselymet, ha kihűlt összekeverjük a megdarált májjal. Sóval, borssal, majoránnával ízesítjük, hozzáadjuk az áztatott, szétmorzsolt zsemlét, tojást, meghintjük liszttel, morzsával, és jól elkeverjük. Vízbe mártott kanállal forrásban levő sós vízben vagy levesben kifőzzük.

Hozzávalók:
- 15 dkg sertésmáj
- 1 zsemle
- 4 dkg zsemlemorzsa
- 3 dkg liszt
- 5 dkg zsĂ­r
- 3 dkg vöröshagyma
- só, bors, majoránna, tojás, petrezselyem


A közzététel dátuma: 2008-11-12



 8 

Összesen: 20 db




Magyar Ă©telek
Levesbetétek


Látogatók száma: 708270