Magyar ételek

Egyéb







Sonkás lepény

A vajat habosra keverj√ľk, hozz√°adjuk a toj√°ss√°rg√°kat, majd a lisztet is. A sonk√°t megdar√°ljuk, hozz√°keverj√ľk, v√©g√ľl a toj√°sok kem√©nyre felvert habj√°t is hozz√°adjuk. Zs√≠rpap√≠rra ujjnyi vastagon elter√≠tj√ľk, √©s s√ľtŇĎben kb. 20 percig s√ľtj√ľk. Hidegen kock√°kra v√°gjuk, √©s a leveshez adjuk.

Hozzávalók:
- 2 kan√°l liszt
- 2 toj√°s
- 2 dkg vaj
- 5 dkg sonka


A közzététel dátuma: 2008-11-17



 13 

Összesen: 20 db




Magyar ételek
Levesbetétek


Látogatók száma: 732314