Magyar ételek

Egyéb







S√ľlt burgonyagomb√≥c

A fŇĎtt burgony√°t forr√≥n √°tt√∂rj√ľk, √©s √∂sszekeverj√ľk a liszttel, toj√°ss√°rg√°j√°val, zs√≠rral, s√≥val. Ujjnyi vastagra ny√ļjtjuk, kis pog√°csaszaggat√≥val kisz√ļrjuk, megsodorjuk, √©s forr√≥ olajban kis√ľtj√ľk. S√ľt√©s elŇĎtt megforgathatjuk toj√°sban, sŇĎt ezut√°n zsemlemorzs√°ban is. K√ľl√∂n t√°laljuk a leveshez.

Hozzávalók:
- 20 dkg burgonya
- 7 dkg liszt
- 1 toj√°ss√°rg√°ja
- 1 diónyi zsír
- só


A közzététel dátuma: 2008-11-19



 14 

Összesen: 20 db




Magyar ételek
Levesbetétek


Látogatók száma: 701188