Magyar Ă©telek

Egyéb







Gombapaprikás

A szalonnát apró kockákra vágjuk, és apróra vágott vöröshagymával együtt egy kissé megpirítjuk. Megpaprikázzuk, rátesszük a megmosott, nagyobb kockákra vágott gombát, megsózzuk. Hozzáadjuk a vékony karikára vágott zöldpaprikát, majd addig pároljuk, míg a leve el nem párolgott. Ezután a lisztet elkeverjük a tejföllel, ráöntjük a gombára annyi vízzel, amilyen sűrűre kívánjuk készíteni az ételt. Jól felforraljuk, és vajas galuskával vagy rizzsel tálaljuk.

Hozzávalók:
- 30 dkg gomba
- 10 dkg füstölt szalonna
- 6 dkg vöröshagyma
- 2 g pirospaprika
- 4 dkg liszt
- 3 dl tejföl
- 1 zöldpaprika
- sĂł

A közzététel dátuma: 2008-11-26



 3 

Összesen: 21 db




Magyar Ă©telek
Gombás ételek


Látogatók száma: 708284