Magyar ételek

Egyéb







Gombapog√°csa

A megmosott, megtiszt√≠tott gomb√°t apr√≥ra v√°gjuk. A hagym√°t kis darabokra v√°gjuk, √©s a zs√≠rban f√©lig megpir√≠tjuk. Hozz√°adjuk a gomb√°t, megs√≥zzuk, borsozzuk, √©s meghintj√ľk finomra v√°gott petrezselyemmel. ErŇĎs tŇĪz√∂n zs√≠rj√°ra pir√≠tjuk le, liszttel megsz√≥rjuk, egy eg√©sz toj√°ssal √∂ssze√°ll√≠tjuk √©s pog√°cs√°kat form√°zunk belŇĎle. Zsemlemorzs√°ba forgatjuk, √©s forr√≥ zs√≠rban vagy olajban kis√ľtj√ľk.

Hozzávalók:
- 60 dkg gomba
- 1 kis fej hagyma
- 5 dkg liszt
- 5 toj√°s
- só, bors, egy csomó petrezselyem, zsír, zsemlemorzsa


A közzététel dátuma: 2008-11-29



 5 

Összesen: 21 db




Magyar ételek
Gombás ételek


Látogatók száma: 720207