Magyar Ă©telek

Egyéb







Gombaragu tésztában

A vajban megpirítjuk a finomra vágott hagymát, hozzáadjuk a fűszereket, a citromlevet, a kockákra vágott gombát és sonkát, megpároljuk, végül a tejfölben elkevert liszttel sűrítjük. Konyakkal ízesítjük. Egy formát kibélelünk vajastésztával és elősütjük. Beleöntjük az elkészített ragut, a tetejére reszelt sajtot teszünk és átsütjük.

Hozzávalók:
- 30 dkg vajastészta
- 50 dkg gomba
- 1 evőkanál vaj
- 2 hagyma
- 1 citrom leve
- 3 dl tejföl
- 15 dkg reszelt sajt
- 10 dkg sonka
- 3 cl konyak
- sĂł, bors, liszt


A közzététel dátuma: 2008-12-01



 7 

Összesen: 21 db




Magyar Ă©telek
Gombás ételek


Látogatók száma: 708294