Magyar Ă©telek

Egyéb







Juhtúrós bóbitás gombafej

A megtisztított gombák szárát levágjuk, és az apróra vágott hagymával együtt zsírban megpároljuk. A juhtúrót kikeverjük, és hozzáadjuk a szárakhoz, majd megvágott petrezselymet sót és borsot teszünk bele. Összekeverjük, és megtöltjük vele a gombafejeket. Tűzálló tálba rakjuk. A tetejére öntjük a tejfölt és az olvasztott vajat, majd sütőben 20 percig sütjük.

Hozzávalók:
- 25 dkg gomba
- 10 dkg juhtĂşrĂł
- 1 fej hagyma
- 2 dkg vaj
- 2 dl tejföl
- 5 dkg zsĂ­r
- 1 csomĂł petrezselyem
- sĂł, bors


A közzététel dátuma: 2008-12-08



 13 

Összesen: 21 db




Magyar Ă©telek
Gombás ételek


Látogatók száma: 701192