Magyar Ă©telek

Egyéb







Töltött gomba

A megmosott, megtisztított gombafejeket kivajazott tepsibe rakjuk, megsózzuk, megborsozzuk. A gomba szárait és a hagymát apróra vágjuk, zsírban megpirítjuk, hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet, fűszerezzük. A tűzről levéve hozzákeverjük a morzsát és a felvert tojásokat. Takaréklángra helyezzük vissza, állandóan kevergetve addig pároljuk, amíg péppé nem fő. Ezzel töltjük a gombafejeket, megszórjuk reszelt sajttal, meglocsoljuk egy kevés olvasztott vajjal, és közép meleg sütőben jól átsütjük.

Hozzávalók:
- 50 dkg gomba
- 3 dkg zsĂ­r
- 3 dkg vaj
- 3 dkg hagyma
- 2 tojás
- 8 dkg morzsa
- 3 dkg sajt
- sĂł, bors, petrezselyem


A közzététel dátuma: 2008-12-14



 19 

Összesen: 21 db




Magyar Ă©telek
Gombás ételek


Látogatók száma: 725948