Magyar Ă©telek

Egyéb







Töltött rántott gomba

A gombát megtisztítjuk, szárát kivesszük, kivájjuk, és a fejeket 5 percig forraljuk sós vízben (1 kanál ecettel). Kiszedjük, megszárítjuk, és púposan megtöltjük a töltelékkel. Egy kevés vajban egy kanál reszelt hagymán a feldarabolt szárakat és a belső részét zsírjára pároljuk, meghintjük zöldpetrezselyemmel, megszórjuk egy kanál liszttel, fölengedjük, és a tejjel sűrűre főzzük. Sózzuk, borsozzuk. A töltött gombákat lisztbe, tojásba, morzsába forgatjuk, és forró olajban pirosra sütjük.

Hozzávalók:
- 50 dkg gomba
- 2 dkg vaj
- l kanál reszelt hagyma
- 2 evőkanál liszt
- 1 dl tej
- 2 tojás
- só, törött bors, zöldpetrezselyem, zsemlemorzsa, olaj


A közzététel dátuma: 2008-12-15



 20 

Összesen: 21 db




Magyar Ă©telek
Gombás ételek


Látogatók száma: 701198