Magyar ételek

Egyéb







Gomb√°s toj√°s

A j√≥l megtiszt√≠tott √©s megmosott gomb√°t v√©kony szeletekre v√°gjuk. Egy serpenyŇĎben zs√≠rt hev√≠t√ľnk, ebben a hagym√°t f√©lig megpir√≠tjuk, hozz√°adjuk a gomb√°t, s√≥t, borsot √©s a finomra v√°gott z√∂ldpetrezselymet. Teljes l√°ngon, √°lland√≥an keverve, zs√≠rj√°ra lepir√≠tjuk. Ezzel a pir√≠tott gomb√°val t√∂ltj√ľk meg a k√ľl√∂n elk√©sz√≠tett toj√°slep√©nyt √ļgy, hogy amikor a toj√°s sŇĪrŇĪs√∂dni kezd a palacsintas√ľtŇĎben, a gombat√∂ltel√©ket a k√∂zep√©re tessz√ľk, majd s√ľtŇĎvill√°val a toj√°slep√©ny egyik oldal√°t r√°hajtjuk a m√°sikra. Az alj√°t sz√©p pirosra s√ľtj√ľk, √©s ut√°na r√∂gt√∂n elŇĎmeleg√≠tett t√°lra bor√≠tjuk.

Hozzávalók:
- 20 dkg gomba
- 1 kávéskanál reszelt hagyma
- 4 tojásból omlett
- só, bors, petrezselyem, zsír


A közzététel dátuma: 2008-12-18



 2 

Összesen: 27 db




Magyar ételek
Tojás ételek


Látogatók száma: 701066