Magyar ételek

Egyéb







Gombával töltött tojás

A kem√©ny toj√°sokat hossz√°ban kett√©v√°gjuk, a s√°rg√°jukat kikaparjuk, szit√°n √°tt√∂rj√ľk. Elk√©sz√≠tj√ľk a besamelt, √∂sszekeverj√ľk a toj√°ss√°rg√°kkal, a p√°rolt gomba fel√©vel √©s annyi tejjel, hogy k√∂nnyŇĪ, puha t√∂ltel√©k legyen. A kett√©v√°gott toj√°sokat p√ļpozottan megt√∂ltj√ľk, tŇĪz√°ll√≥ t√°lra helyezz√ľk. A megmaradt gomb√°t a liszttel meghintve egy kiss√© megpir√≠tjuk, v√≠zzel s tejf√∂llel f√∂leresztve, √≠zes√≠tve felforraljuk, le√∂ntj√ľk vele a t√∂lt√∂tt toj√°sokat, √©s a s√ľtŇĎben √°tmeleg√≠tj√ľk.

Hozzávalók:
- 8 toj√°s
- 30 dkg sampinyon gomba
- tej

Besamelhez:
- 1 dkg vaj
- 1 dkg liszt
- 1 dl tej

Tetejére:
- 2 kan√°l liszt
- 1 dl tejföl
- só, törött bors


A közzététel dátuma: 2008-12-20



 4 

Összesen: 27 db




Magyar ételek
Tojás ételek


Látogatók száma: 719646